Jag tänkte i det här blogginlägget berätta lite mer om Gustafsson Webb.

Nedan är vår nyskapade produktfilm som berättar vad våra hemsidor kan göra för dig som kund. Våra hemsidor är unika med modern design och funktion och levereras alltid med responsiv design och bästa förutsättningar för att lyckas på webben. Vi sökmotoroptimerar ert innehåll och lyfter ert företags hemsida på Google. Mer om detta i produktfilmen nedan. Enjoy!

Om oss
Gustafsson Webb är en wordpress webbyrå i Stockholm. Sedan starten 2012 har vi utfört flertalet uppdrag av olika omfattning till kunder runtom Stockholmsområdet. Vi erbjuder våra kunder en rad olika produkter och tjänster inom webb och IT. I vårt utbud finns bland annat webbplatser, sökmotoroptimering, social mediastrategi, video- och flasheditering, it-konsulting och skribenthjälp.

Vår affärsidé
Vår affärsidé är att utveckla framtids- och kvalitetssäkrade hemsidor med yttersta fokus på kundens behov. Detta gör vi genom nära kundkommunikation under hela projektets gång. Vi slutför aldrig våra uppdrag förrän ni som kund är 100% nöjd, vi strävar alltid efter att positivt överraska er som kund med de tjänster och produkter vi levererar. Genom att jobba med licensfria innehållshanteringssystem kan vi erbjuda detta till kostnadseffektiva priser.

Fråga oss
Vi sysslar framförallt med hemsidor men erbjuder även våra kunder andra tjänster inom webb. Vi kan hjälpa dig eller ditt företag med det mesta på webben. Hör av dig till oss med dina frågor.

Vad gör vi annorlunda från andra webbyråer?
Vi väljer att jobba agilt, med många leveranser. Vi gör en grundlig men effektiv behovsanalys och kan inom några dagar från första kontakt leverera ett pris- och designförslag till dig. Du får snabbt någonting att ta ställning till och det kostar inte dig några pengar.
Kostnadsfritt pris- och designförslag inom några dagar från första kontakt. Ingen kostnad för er förrän ni vet vad ni får och till vilket pris.
Vi jobbar agilt med flera delleveranser för att säkerställa att du får rätt saker, i rätt tid till rätt pris. Vi låter ingenting falla mellan stolarna.

 

connywhite2

Om Conny Gustafsson

Conny Gustafson är teknisk projektledare och grundare av Gustafsson Webb. Conny har en lång akademisk och praktisk bakgrund inom it med inriktning webb. Han leder våra uppdrag från första kontakt med kund till publicering med lyckat resultat gång på gång.
Följ på Google+