Mindful Experience

Vi har tagit fram en ny responsiv hemsida till företaget samt hanterat domän + webhotell

Kund

Mindful Experience hjälper företag hitta de verktyg och utbildningar som underlättar för företaget att hantera sin vardag i yrkeslivet på ett mer professionellt sätt.

Vårt uppdrag

Design och produktion av två hemsidor samt hantering av domän och webbhotellsregistrering.

Färdigheter
  • Responsiv design
  • WordPress
  • Photoshop
  • Font
  • CSS

Varför välja oss?

Kundnära och modern webbyrå

Vår affärssidé är att utveckla framtids- och kvalitetssäkrade hemsidor med fokus på kundens behov. Det gör vi genom nära kundrelationer under hela projektets gång. Vi slutför aldrig våra uppdrag förrän kund är 100% nöjd.

Din helhetspartner för er webbplats

Vi arbetar med flera kvalitetssäkrade partners för att kunna erbjuda våra kunder helhetslösningar för alla webbplatser. Vi erbjuder bland annat följande tillval till våra hemsidor: Fotografering, Copywriting, Social integration, Responsiv design, Sökmotoroptimering(SEO), Google Adwords

Läs mer om oss

Det här ingår alltid i våra webbpaket

Våra olika webbpaket är paketerade i tre olika storlekar och prisklass för att möta tre olika behov. Alla våra webbpaket innehåller följande delar. Till detta kan flertalet tillval och funktioner läggas till utifrån önskemål.
icounique Unik design/layout
icodomain2 Registrering av domän och webbhotell
icodomain Obegränsat antal mailadresser
icomoney Inga månadskostnader
icosupport Supportperiod efter publicering

Beställ din egen hemsida

Tycker du att ovanstående hemsida ser snygg ut och vill själv ha ett kostnadsfritt design- och prisförslag för en ny hemsida? Välj ett webbpaket under våra tjänster eller skriv in ditt telefonummer i formuläret nedan så ringer vi upp dig inom 24 timmar.

Fler genomförda uppdrag

Ett urval av tidigare genomförda webbprojekt