refcopyshoprefjgart

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gustafsson Webb har utvecklat två hemsidor till The Copy Shop och JG Art.

The Copy Shop
Vi har byggt en responsiv one-page-website hemsida i WordPress till The Copy Shop som erbjuder tjänster inom copywriting, editing, proof reading etc. Hemsidan är mobilanpassad och består endast av en sida i olika sektioner. Länkarna är av AJAX och kräver ingen omladdning av hemsidan vilket gör besökarens upplevelse mer följsam. Hemsidan levererar fler besökare och följaktligen fler kunder till företaget.

Hemsidan är sökmotoroptimerad och kommer lyfta in organisk söktrafik från google.

Färdigheter; WordPress, CSS, Responsiv design.

JG Art
Vi har byggt en fullpage hemsida till konstnären Jenny Gustafsson. Hemsidan har responsiv design och är byggt i ett exklusivt WordPresstema som gör det enkelt för eget underhåll och uppdatering av kund. I hemsidan har vi skapat en skräddarsydd portfoliohemsida där JG Arts besökare enkelt kan se alla färdiga tavlor och pågående arbeten.

Hemsidan är sökmotoroptimerad och kommer lyfta in organisk söktrafik från Google.

Färdigheter; WordPress, CSS, Responsiv design.

Intresserad av en egen hemsida?kontakta oss.
Vi skapar alla våra hemsidor i WordPress. Vi är experter på att kombinera dess kraftfullhet med snygg design och användbarhet. Och det gör vi till ett fast pris. Vi kan erbjuda ett fast pris för vi vet vad som krävs för en WordPress hemsida – vi vet hur lång tid det tar och vi vet hur vi ska göra det på ett effektivt sätt. Du behöver aldrig oroa dig för extra kostnader eller fakturering på timme.

connywhite2

Om Conny Gustafsson

Conny Gustafson är teknisk projektledare och grundare av Gustafsson Webb. Conny har en lång akademisk och praktisk bakgrund inom it med inriktning webb. Han leder våra uppdrag från första kontakt med kund till publicering med lyckat resultat gång på gång.
Följ på Google+