Mobilanpassad hemsida till ett fast pris

Hemsida med responsiv design för alla typer av device

Mobilanpassad hemsida till fast pris

En mobilanpassad hemsida betyder att hemsidans design, innehåll och struktur har anpassats för att fungera och se bra ut på alla typer av enheter(devices). En mobilanpassad hemsida ska fungera och vara lika snygg på en mobiltelefon, en tablet eller en laptop som vid en pc-skärm. Nu när internettrafiken ökar mer och mer från mobila devices(mobiltelefoner och tablets) blir det allt vanligare att webbyråer skapar mobilanpassade hemsidor – vi erbjuder alla våra kunder responsiv design på våra hemsidor. Det garanterar dig en framtidssäker och fullt tillgänglig hemsida för alla oavsett device och plats.

Vi skapar våra responsiva hemsidor i världens populäraste redigeringsverktyg WordPress – det innebär att när vi har levererat hemsidan till er kommer ni på enkelt sätt själva kunna göra uppdateringar på hemsidan och samtidigt behålla den responsiva designen. Modernt, unikt och handgjort.

icounique Handgjorda layouts
icodomain2 WordPress redaktörsgränssnitt
icodomain Besökarstatistik Analytics
icomoney Responsiv design
icosupport Sökmotoroptimerad Google
icounique Unik design
icodomain2 Registrering av domän och webbhotell
icodomain Obegränsat antal mailadresser
icomoney Inga månadskostnader
icosupport Supportperiod efter publicering

Från 9900kr

Vi erbjuder dig en komplett mobilanpassad hemsida i WordPress till fast pris från 9900kr. Begär offert så återkommer vi med ett prisförslag till dig inom kort.

Begär offert

Se produktvideo

Vad kan en mobilanpassad hemsida kan göra för dig?

Vill du ha din egen mobilanpassade hemsida med responsiv design? Vi erbjuder alla kunder responsiv design till våra hemsidor. Att välja en hemsida med responsiv design är att investera för framtiden där mer och mer av internettrafiken sker via mobiltelefoner och tablets. När du beställer en mobilanpassad hemsida av oss kan du vara säker på att du får var du betalar för. Vi arbetar med kvalitetssäkrade och etablerade produkter för att säkerställa att din nya hemsida står sig in i framtiden och kan vidareutvecklas för framtida behov – dessutom genomför vi acceptanstester av den responsiv designen för alla våra hemsidor innan leverans. En mobilanpassad hemsida levereras även med WordPress och erbjuds till våra kunder till ett bra och fast pris. När du beställer en hemsida av oss så vet du vad får, till ett fast pris och utan krångel. Välj något av våra sammansatta webbpaket eller begär offert direkt.

Intresseanmälan / offert hemsida

Vill du göra en intresseanmälan för en hemsida? Fyll i uppgifterna till höger så återkommer vi till dig inom kort med kostnadsfritt prisförslag. Vi erbjuder även dig som kund ett kostnadsfritt designförslag innan du bestämmer dig.

Eller har du en fråga till Conny?

connynewConny Gustafson är teknisk projektledare och grundare av Gustafsson Webb. Conny har en lång akademisk och praktisk bakgrund inom it med inriktning webb. Ställ din fråga till Conny till höger så återkommer han inom kort. Följ Conny på Google+

Ditt namn

Ditt företagsnamn

Din e-post

Ditt telefonnummer

Meddelande

Ditt namn

Ditt företagsnamn

Din e-post

Ditt telefonnummer

Meddelande

Tidigare genomförda uppdrag

Ett urval av tidigare genomförda webbprojekt