Efter ungefär ett års verksamhet ombildar vi nu Gustafsson Webb till aktiebolag. Från och med idag heter vi Gustafsson IT och Webb AB – Det innebär ingen skillnad för våra befintliga kunder men det är ett symboliskt kliv mot en mer seriös verksamhet. Nya potentiella kunder ser att vi är ett etablerat och seriöst företag samtidigt som det betyder mycket för vår egen självbild.

Vi har även tagit beslut om att investera i ett  unlimitedlicenser för våra mest använda premiumteman. Historiskt sett har vi betalat licenskostnad per hemsida för våra exklusiva teman men kommer nu få fullständiga rättigheter att använda dessa teman i obegränsat många hemsidor. Det är en engångskostnad som vi ser kommer löna sig i längden och ge större marginaler med den ökade omsättningen vi ser i verksamheten.

I samband med ombildningen till aktiebolag utökar vi även vårt produktutbud. Från och med årsskiftet kommer vi  erbjuda våra kunder tjänster och lösningar inom e-handel och e-commerce. Vi har byggt upp en kunskap och expertis inom området det senaste året och är nu bekväma med att ta betalt för tjänsten. Att kunna erbjuda kompletta e-handelslösningar gör oss mer konkurrenskraftiga och utökar antalet uppdrag vi kan utföra. När vi nu erbjuda allt inom webbplattform, e-handelslösning, marknadsföring  och grafisk formgivning blir vi en naturlig partner för helhetslösningar inom webb – det kommer ge oss en oerhörd fördel framåt.

Och såhär ser vår plan ut framåt 

 • Dedikerat kontor för verksamheten
 • Öka de fasta inkomsterna genom återkommande månatliga uppdrag
 • Gradvis ökning av priserna för att motsvara ökad kvalitet och ökade utgifter

Vad är på gång i webbfabriken just nu?

För närvarande har vi 8 pågående projekt i olika omfattning för 8 olika kunder.

 • En trafikskola
  I uppdraget utvecklar vi en modern hemsida med grafisk profil riktad mot unga vuxna. Krav på snygg responsiv design. Vi sätter även upp en kundanpassad lösning för hantering av kurser, bokningar, etc.
 • En redovisningsbyrå
  I uppdraget utvecklar vi en enkel men modern hemsida utifrån redovisningsbyrån redan befintliga grafiska profil.
 • Inredningsarkitekt #1
  I uppdraget utvecklar vi en modern mobilanpassad hemsida. Höga krav på modern och unik design för en bransch som just är väldigt designburen.
 • Inredningsarkitekt #2
  I uppdraget utvecklar vi en modern mobilanpassad hemsida. Höga krav på modern och unik design för en bransch som just är väldigt designburen.
 • Ett klädmärke
  I uppdraget utvecklar vi en en mindre hemsida för ett nischat klädesmärke inom läderproduktion.
 • Ett vårdföretag
  Ett  omfattande projekt för ett större vårdföretag inom personlig assitans. Vi utveckalr en komplett webblösning för både externa besökare samt intern hantering.
 • Ett outdoorföretag
  I uppdraget utvecklar vi en helt ny webbplats samt tar fram en helt ny grafisk profil. Till det skapar vi en omfattande e-handelslösning med webbshop.
 • En resebyrå
  I uppdraget utvecklar vi en webbplats åt en nystartad resebyrå på internet. Webbplatsen innehåller funktionalitet för bokning och prisuppgift samt en omfattande katalog för resmål.

 

connywhite2

Om Conny Gustafsson

Conny Gustafson är teknisk projektledare och grundare av Gustafsson Webb. Conny har en lång akademisk och praktisk bakgrund inom it med inriktning webb. Han leder våra uppdrag från första kontakt med kund till publicering med lyckat resultat gång på gång.
Följ på Google+